Ellen & Eric – Curaçao

Mogelijkheden aangedragen, steeds nieuwe ideeën uitgewerkt. Het bruidspaar werd steeds enthousiaster bij hun voorbereidingen om uiteindelijk uit te komen bij een droomhuwelijk op het tropische Curaçao. Stukje bij beetje konden Eric & Ellen zich steeds beter een beeld vormen van hun grote dag. Op de dag zelf heeft een locale weddingplanner de bruiloft begeleid.
Met zo’n 20 gasten verbleef het bruidspaar in een leuk resort aan het strand. De bruiloftsdag zelf begon ook vanuit hier. Om vervolgens een leuke fotoshoot in Willemstad en op diverse mooie plekken op dit fantastische eiland te hebben. Een romantische baai werd de locatie voor een prachtige ceremonie met de voetjes in het zand.
Aankleding in strand thema met paarse accenten. Naborrelen op het strand en na nog een paar fotomomentjes is het tijd om in de sunset aan tafel te gaan voor een overheerlijke luxe BBQ, muzikaal begeleid door een lokaal bandje, die voor een lekker los sfeertje zorgden. Midden in januari hebben Ellen & Eric kunnen genieten van een absoluut tropische droombruiloft!

Bruidspaar:

Ellen & Eric

Thema:

Wedding at the beach

Waar:

Blue Bay Curaçao

Als:

Weddingplanner
Fotocredits:

Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg