Fenna & Willy – Klimmen

Deze dag begint al stralend! De bruidsmake-up vindt lekker buiten plaats. Op vele mooie plekjes in de buurt waar ze onderweg met de trouwauto stoppen, maken ze hun bruidsfoto’s. Als muzikaal bruidspaar, kan het niet anders of ook deze dag staat in het teken van muziek. 6 hoornisten spelen bij aankomst van Fenna aan de arm van haar vader de bruiloftsmars.
Midden in het veld zeggen Fenna & Willy ja tegen elkaar bij Villa de Proosdij, hun kleine zoontje Raf mag aan zijn lievelingsknuffeltje de 2 ringen brengen naar papa en mama. Tijdens de ceremonie worden er een aantal klassieke liederen gezongen door een zangeres begeleid door een pianist. Na de ceremonie heffen ze in het veld het glas met hun gasten om vervolgens richting Lucullus te gaan. Hier stond de taart al klaar en werd er flink gefeliciteerd, lekker, buiten op het terras. Fenna & Willy gaan nog even aan de overkant in het veld staan in de sunset. Een 6 gangen walking diner onder muzikale begeleiding van een contrabas en een gitaar.
Een bruidspaar dat zo relaxed van hun dag geniet, kom je niet zo vaak tegen, het was dan ook echt een dag uit duizenden, alles klopte!

Bruidspaar:

Fenna & Willy

Thema:

Buiten bruiloft

Waar:

Villa de Proosdij, Klimmen

Als:

Ceremoniemeester
Fotocredits:

Weddingplanner LimburgWeddingplanner LimburgWeddingplanner LimburgWeddingplanner LimburgWeddingplanner LimburgWeddingplanner LimburgWeddingplanner LimburgWeddingplanner LimburgWeddingplanner Limburg