Irma & Bart – Ibiza

Irma & Bart wilden dolgraag trouwen, maar wel op hun manier. Nou dat kan!
Daarom alleen met z’n tweetjes op een prachtige, intieme plek, een bijzondere ceremonie!
Van te voren konden ze zich lekker op het gemak op het grote balkon voorbereiden. In het stralende zonnetje, alles op een ontspannen, relaxte manier, zoals ze dat vooraf ook in gedachten hadden. Een romantische en gevarieerde fotoshoot op diverse mooie plekjes die Ibiza rijk is, om vervolgens uit te komen bij een soort paradijsje op aarde.
Een van de intiemste ceremonies die we hier ooit organiseerden, zelfs met een lieve dans op hun favoriete nummer erachteraan. Ook een mini taart en alcoholvrije bubbels mochten niet ontbreken en afsluitend een diner aan zee.
Thuisgekomen hebben ze hun lieve vrienden en familie verrast met een klein feestje, waarin ze onthulden wat ze op vakantie gedaan hadden, stiekem.

Bruidspaar:

Irma & Bart

Thema:

Just the 2 of us

Waar:

Ibiza

Als:

Weddingplanner
Fotocredits:

Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg