Karen & Ojo – Fun Valley Maastricht

Dit Maastrichtse koppel wilde het graag anders doen. Niet te standaard en vooral niet suf of saai…Als snel kwam er de wens naar boven om op het strand te trouwen. Dat kan, bij het Ibiza aan de Maas…Fun Valley in Eijsden. Hier hebben we de trouwdag van Karen & Ojo helemaal vorm kunnen geven. Na het klaarmaken thuis voor Karen, kwamen ze met een retro Volkswagenbusje aan bij het strand. Om hier een persoonlijke ceremonieverhaal te horen, in het bijzijn van familie en vrienden van vroeger tot nu.

Met bloemstyling in Bloomon stijl werd zowel de ceremonie als ook de locatie aangekleed.

Ook culinaire wensen hebben wij uitgebreid samen doorgenomen, een op maat uitgewerkt hapjes en walking dinner voorstel is toegepast voor dit koppel. Een door ons geselecteerde cateraar heeft aan al deze wensen kunnen voldoen en de bruiloft van de smakelijkste hapjes voorzien.

In de Cuba Beach bar is er ook gedanst op muziek van een van onze DJ’s. Ook een kampvuurtje mocht niet ontbreken. De kinderen hebben hier nog van marshmallows gesmuld. Kortom een dag heerlijk genieten voor jong en oud.

Als weddingplanner verzorgden wij de meeste partijen voor deze mooie dag. Ook verzorgden wij de (bloem) styling, ceremoniespreker en ceremoniesetting beach en decoratie gedurende hun dag.

Karen & Ojo: ” ¬†Thanks Linda, voor deze prachtige dag, alles klopte!”

Bruidspaar:

Karen & Ojo

Thema:

Beach wedding aan de Maas, relax, genieten, lekker eten

Waar:

Maastricht, Eijsden

Als:

Weddingplanner
Fotocredits:

Linda Leclair - Weddingplanner LimburgLinda Leclair - Weddingplanner LimburgLinda Leclair - Weddingplanner LimburgLinda Leclair - Weddingplanner LimburgLinda Leclair - Weddingplanner LimburgLinda Leclair - Weddingplanner LimburgLinda Leclair - Weddingplanner LimburgLinda Leclair - Weddingplanner LimburgLinda Leclair - Weddingplanner LimburgLinda Leclair - Weddingplanner LimburgLinda Leclair - Weddingplanner LimburgLinda Leclair - Weddingplanner LimburgLinda Leclair - Weddingplanner LimburgLinda Leclair - Weddingplanner LimburgLinda Leclair - Weddingplanner LimburgLinda Leclair - Weddingplanner LimburgLinda Leclair - Weddingplanner LimburgLinda Leclair - Weddingplanner Limburg