Leonie & Guido – Heerlen – Hoensbroek

Vanuit de torensuite in Kasteel Terworm, treft Leonie voorbereidingen, haar visagie, kapsel en het aantrekken van de jurk, wat een geweldige setting hier alvast! Guido krijgt zijn bruid pas te zien als ze in het kasteel van de trap af komt.
Anders dan anders corsages, maar ook bedank-servetringen met stoffen gepersonaliseerde servetten, dit werd alles in het DIY thema door de bruid zelf gemaakt. Ook de uitnodigingen zijn van eigen hand, net als het ontwerp voor het bruidskapsel. In de stromende regen gaat het bruidspaar in jawel, toch een open trouw-auto, want dit wilden ze zo graag….naar “Tot Slot” in Kasteel Hoensbroek, hier worden ze samen met de daggasten ontvangen voor taart.
Het wettelijk huwelijk in Kasteel Hoensbroek wordt muzikaal opgeluisterd door 3 dames met prachtige stemmen. Na champagne en felicitaties wederom in “Tot Slot”, vertrekt iedereen naar Kanne. Met een treintje wordt uiteindelijk iedereen op de juiste plek in de grotten gebracht. In de Grotten van Kanne vindt er nog een liefdes-ceremonie plaats. Om vervolgens te eindigen met lekker eten en een spetterend feest met live band.

Bruidspaar:

Leonie & Guido

Thema:

DIY & Love

Waar:

Kasteel Terworm, Kasteel Hoensbroek

Als:

Ceremoniemeester

Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg