Mieke & Boby – Maastricht

Met een bruidspaar woonachtig in Singapore was het soms goed plannen, maar het is gelukt om al hun wensen te kunnen vertalen in een prachtige grote buiten- bruiloft. Aangezien de ruim 160 gasten veelal uit het buitenland kwamen, gingen we op zoek naar een kasteel waar ook voldoende slaapmogelijkheden waren. Alle wensen van dit bruidspaar kwamen samen in Chateau Bethlehem.
Op de dag zelf werd 1 ruimte s’ochtends ingericht als kapsalon en visagie-ruimte. Hier werd hard gewerkt om zowel diverse gasten alsook natuurlijk de bruid op te maken en hun kapsels feestelijk te maken. Aangezien de weergoden gunstig gezind waren, werden buiten alle voorbereidingen getroffen voor de buiten- ceremonie. Tussen de 2 suites op de bovenste verdieping had de familie zich verzamelt voor het ophalen van de bruid, de eerste flessen champagne konden al ontkurkt worden. Een afrikaans koor zingt tijdens de ceremonie buiten in de kasteeltuin. Een luxe BBQ buffet laat alle aanwezigen keus te over. De feestavond wordt door een band afgewisseld met een DJ ingeleid. Aan alle details is gedacht, zo staat er een mand met slippers klaar voor gasten met pijnlijke dans-voeten. Aan het einde van de avond komt een pizza-bezorger op een vespa-scooter het plein op, om niet met een hongerig gevoel van de dansvloer af te komen. Een bruiloft met vele nationaliteiten, een absoluut onvergetelijke dag!

Bruidspaar:

Mieke & Boby

Thema:

International wedding

Waar:

Maastricht, Chateau Bethlehem

Als:

Weddingplanner
Fotocredits:

Weddingplanner LimburgWeddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg