Pascalle & Sven – Venlo – Grubbenvorst

Als laatste wens van de ongeneeslijk zieke moeder van de bruid, hebben we deze bruiloft van A tot Z kosteloos geregeld en bijna alle leveranciers hebben wij ook bereid gevonden dit gratis of tegen zeer scherpe tarieven te doen.
Moeder Frankie helpt ‘s ochtends bij het opzetten van de sluier, een ontroerend moment. Sven haalt Pascalle met een limousine op, ook getuigen en hun zoontje Kaeyen kunnen mee om foto’s te gaan maken. Dan wordt moeder ook opgehaald met de limo, op weg naar het stadhuis. Een zeer emotionele, maar mooie ceremonie volgt, het zaaltje zit best vol, maar ik weet zeker dat niemand er zonder een traantje weg is gegaan. Bij In de Witte Dame wordt iedereen met bubbels en overheerlijke taart begroet. Met rustige muziek van de DJ en nog een muzikaal optreden ter afsluiting, eindigt deze mooie droom-dag.

Bruidspaar:

Pascalle & Sven

Thema:

Droom via stichting Dreams 4 You

Waar:

Venlo, In de Witte Dame, Grubbenvorst

Als:

Weddingplanner

Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg