Nadia & Gertjan – Maastricht – Elsloo

Gertjan haalt Nadia op, die bij haar ouders in Belgie haar kappers en visagie-afspraak had. Een erg mooi moment! Samen stappen ze in de engelse Oldtimer.
Met een trouwbus worden de daggasten de hele dag vervoerd. In het stadhuis van Maastricht vindt de wettelijke ceremonie plaats. Met trouwauto en trouwbus gaat het hele gezelschap vervolgens naar Kasteel Elsloo, hier kan lekker buiten op het terras getoast worden gevolgd door een luxe lunchbuffet. Ruim 200 personen zijn tijdens de receptie aanwezig om het bruidspaar alvast te feliciteren. Aan het eind van de middag geeft het bruidspaar elkaar nog het ja woord in de Kerk in Wolder, met een groot gospelkoor dat zorgt voor de muzikale omlijsting. Tot slot verrast Nadia Gertjan tijdens het avondfeest in Kasteel Elsloo nog met een live gezongen lied door haarzelf. De rest van de avond neemt afwisselend een band en een DJ het over. Als echt romantische afsluiting van de avond laten alle aanwezige gasten een ballon op met een sterretje- vuurwerk eraan. In de torensuite van Kasteel Elsloo eindigd deze romantische mooie dag.

Bruidspaar:

Nadia & Gertjan

Thema:

Romantic chique

Waar:

Stadhuis Maastricht, Kasteel Elsloo

Als:

Weddingplanner

Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg Weddingplanner Limburg